Vipp 3 Toiletrulleholder

kr. 1.695,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Vipp 3 Toiletrulleholder

Vipp 3 toiletrulleholder er udført i massivt rustfrit stål. De CNC fræsede stålgavle indgår i den diskrete åbne- og lukkemekanisme. Skift rullen med et simpelt løft i tværstangen. Den gummibelagte fordybning matcher både håndklædestangen, krogen og brusehylden og skaber en designmæssig helhed i badeværelset.

Materialer
Rustfrit stål
Plastik

Farve
Fås i sort

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er til pynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Rustfrit stål
Plastik

Mål:
Bredde: 8,4 cm
Højde: 1,8 cm
Længde: 16,8 cm
Farve: Fås i sort