Vipp 441 Hvid Vasketøjskurv

kr. 4.295,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Vipp 441 Hvid Vasketøjskurv

Vipp 441 Hvid vasketøjskurv er en praktisk løsning på sortering af vasketøj i både badeværelse og soveværelse.

Vipp vasketøjskurven fremstilles af hvid- eller sort pulverlakeret stål og gummi og har bløde afrundede former, der designmæssigt kobler den til den øvrige Vipp kollektion. Låget af børstet 0,8 mm rustfrit stål og har 1820 perforeringer i låget der sikrer en god luftcirkulation til vasketøjet. Sortering af vasketøj behøver ikke være en stor opgave. Derfor er Vipp vasketøjskurvens inderpose opdelt i to sektioner – og den kan vaskes i vaskemaskinen. Inderposen sikre at vasketøjet nemt kan tages op af kurven og tåler maskinvask. Vasketøjskurven er endvidere monteret med gummihjul.

Materialer
Pulverlakeret stål,
Rustfrit stål
Silikone
Nylon mesh

Farve
Fås i sort og hvid

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er til pynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Pulverlakeret stål
Rustfrit stål
Silikone
Nylon Mesh

Mål:
Diameter: 39 cm
Højde: 69 cm
Farve: Fås i sort og hvid