Vipp 524 Vægspot

kr. 2.295,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Vipp 524 Vægspot

Vipp 524 Vægspot er en fleksibel vægbelysning til badeværelse, gang, køkken eller stue. Vægspotten har en perforeret lampeskærm, der kaster et blødt lys. Scroll til bunden af denne side for at se, om din installation kræver en adapter til vægmontering.

Materialer
Mat sort pulverlakeret aluminium og stål, eller glat hvid aluminium og stål, rustfrit stål,
Silikone
Glas
Stofbeklædt ledning.

Farve
Fås i sort og hvid

Lyskilde
Kompatibel med pærer i energiklasse A++ – E, E14 max 15W. En LED lyskilde, P45 type, 470lm og 2700K anbefales

 

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er til pynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Mat sort pulverlakeret aluminium og stål, eller glat hvid aluminium og stål, rustfrit stål
Silikone
Glas
Stofbeklædt ledning.

Mål:
Bredde: Ø 11cm
Højde: 19 cm
Dybde: 18,5 cm
Farve: Fås i sort og hvid