Vipp 9w Væg Sort Sæbedispenser

kr. 949,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Vipp 9w Væg Sæbedispenser

Vipp 9w Væg Sæbedispenser til ophæng på væggen er en specialfremstillet pumpe i rustfrit stål og silikonegummi, der udpumper præcis den rette mængde håndsæbe. Den vægmonterede sæbedispenser kan nemt af- og påmonteres vægbeslaget, der er udstyret med en låsemekanisme og/eller tyverisikring. Sæbedispenseren skaber sammen med den vægmonterede toiletbørste helhed i badeværelset.

Materialer
Pulverlakeret stål
Rustfrit stål,
Silikone
Plastik

Farve
Fås i hvid og sort

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er til pynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Pulverlakeret stål
Rustfrit stål
Silikone
Plastik

Mål:
Diameter: 9,6 cm
Højde: 13,7 cm
Farve: Fås i sort og hvid