Vipp14 Poser

kr. 39,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Vipp14 Poser

Bag Vipp produkterne ligger en række særlige produktionsprincipper, der kommer til udtryk i et karakteristisk og tydeligt aflæseligt formsprog.

Siden 1939 er Vipp kollektionen vokset til en stor familie med en bred vifte af produkter. Den originale spand findes i dag i fem størrelser og er blevet suppleret med produkter til badeværelse og køkken samt hele køkkener og badeværelsesmoduler. Vipp DNA’en udspringer af pedalspanden og videreføres i dag af chefdesigner Morten Bo Jensen.

“Funktionalitet og et karakteristisk formsprog baseret på materialer af høj kvalitet og særlig fremstillingsprocesser er grundpillerne i Vipp DNA’en og tegner den røde tråd mellem fortid, nutid og fremtid i kollektionen”, forklarer Morten Bo, chefdesigner i Vipp.

Slægtskabet blandt Vipp produkterne er umiskendelig; nye såvel som gamle produkter viderefører Vipp’s mere end 70-årige tradition indenfor forarbejdning af stål og gummi.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi Vipp14 Poser og et stort udvalg af Vipp produkter. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser brugskunst i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores brugskunst afdeling har vi foruden Vipp14 Poser et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Materiale:

Plastik

Mål:

Vipp14 – 1 rulle/35 poser

Farve

Hvid

 

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er tilpynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/