Kampagne

AK 1340 skrivebord

kr. 19.073,00kr. 25.430,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
674 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 25.430 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 674 kr. Samlede kreditomk. 6.902 kr. Samlet tilbagebetaling 32.332 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,03%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 1340 skrivebord

Ak 1340 skrivebord – et smukt skrivebord til dit hjemmekontor. Skrivebordet har mange diskrete finesser. Der er er gennem bordpladen adgang til skjult ledningsføring gemt under bordet. Skufferne er sinket flot sammen med svalehaler. Træets varme glød og struktur giver et flot samspil med de smalle ben i rustfrit stål. Sammen giver det skrivebordet et næsten svævende udtryk. Det rustfrie stål går igen på skuffefronterne, med de lange, slanke og stilrene greb.

AK 1340 skrivebordet  er tegnet af Nissen & Gehl MDD.

Ebbe Gehl fortæller om skrivebordet: “Skrivebordet, tager sig smukt ud både midt i rummet og langs væggen. Placer også gerne skrivebordet på et løst tæppe, som kan være med til at samle og skabe helhed i rummet. På den måde bliver skrivebordet naturligt integreret i indretningen.”

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt40 kg
Størrelse170 × 80 × 73 cm
Designer

Nissen & Gehl MDD.