AK 2580 Point sofabord

kr. 7.383,00kr. 9.389,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
209 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.383 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 209 kr. Samlede kreditomk. 2.603 kr. Samlet tilbagebetaling 9.986 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,86%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 2580 Point sofabord

AK 2580 Point sofabord. Sofabordet er en del af POINT-serien der består af en række lette og elegante sofaborde i flere forskellige størrelser og former, som kan kombineres på mange måder.

Sofabordethar tilspidsede point ben, der afsluttes med en stålkappe. Det giver bordet lethed og elegance. Stålkapperne i rustfrit stål, skaber en flot kontrast til det massive træ. Du kan vælge at få benene i en anden træsort eller behandling end bordpladen, eksempelvis sortbejdset.

Bordene er i massivt træ, hvor de afrundede kanter forstærker forløbet i træets årer og fremhæver strukturen i træet, den enestående bearbejdning vidner om ægte snedkerhåndværk.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Vægt15 kg
Størrelse160 × 50 × 46 cm
Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/