AK 825-830 Surf sofaborde

kr. 6.433,00kr. 9.643,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
188 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 6.433 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 2.546 kr. Samlet tilbagebetaling 8.979 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,89%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

AK 825-830 Surf sofaborde

AK 825-830 Surf sofaborde er designet af Nissen & Gehl MDD.med et let og elegant udtryk. Den rektangulære form og de buede stålben giver bordene et svævende udtryk. Bordenes smalle facon tager plads uden at fylde og gør det nemt at tilpasse enhver boligstil.

Brug sofabordene enkeltvis eller som sæt alt efter eget ønske og behov. Surf sofabordene fås med massiv bordplade i træsorterne valnød, ask eller i eg. Understellet fås i rustfri stål og i sort pulverlakkeret.

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/