GM 3200 plankebord

kr. 30.031,00kr. 62.333,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
776 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 30.031 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 776 kr. Samlede kreditomk. 7.178 kr. Samlet tilbagebetaling 37.209 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,49%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 3200 plankebord

GM 3200 plankebord er elegant og intet er overladt til tilfældighederne. Spisebordet er tegnet så det fremstå stilet, elegant og rustikt på én og samme tid. Pladestykkelsen på Plank bordet er 40 mm

Plank bordben er udført i sort pulverlakeret stål. På borde i vildeg og valnød splint vil revner og knaster være en del af bordets udtryk

Tillægsplader

GM 3200 Plank bord, Tillægsplade, massiv 50 x 100 cm.

  • Elm plank               DKK 4.275,-
  • Ask plank               DKK 4.071,-
  • Eg plank                 DKK 4.071,-
  • Vildeg plank           DKK 4.071,-
  • Splintnød plank     DKK 5.346,-
  • Valnød plank          DKK 5.346,-
  • Sortmalet MDF       DKK 2.808,-

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/