GM 3300 plank de luxe bord

kr. 33.032,00kr. 62.333,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
842 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 33.032 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 842 kr. Samlede kreditomk. 7.358 kr. Samlet tilbagebetaling 40.390 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,72%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 3300 plank de luxe bord

GM 3300 plank de luxe bord er et råt plankebord med et let stel i rustfrit børstet stål. Der fås tillægsplader i massiv træ eller MDF til spisebordet. Plank de Luxe er en videreudvikling af det klassiske plankebord, hvor de afrundede hjørner følger kanten rundt. GM 3300 Plank de Luxe er designet af GM Design.

Tillægsplader

GM 3300 Plank De Luxe bord Tillægsplade, massiv 50 x 100 cm

  • Elm plank               DKK 4.275,-
  • Ask plank               DKK 4.071,-
  • Eg plank                 DKK 4.071,-
  • Vildeg plank           DKK 4.071,-
  • Splintnød plank     DKK 5.346,-
  • Valnød plank          DKK 5.346,-
  • Sortmalet MDF       DKK 2.808,-

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/