GM 3420 Chess solid bord

kr. 32.151,00kr. 41.702,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
822 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 32.151 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 822 kr. Samlede kreditomk. 7.306 kr. Samlet tilbagebetaling 39.457 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,93%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 3420 Chess solid bord

GM 3420 Chess solid bord. Spisebordet Chess har et butterfly-udtræk i midten. Det er let at betjene og du slipper for at have tillægsplader til at stå et andet sted.

Bordet er tegnet med en overflade i Corian, som er både praktisk og står i flot kontrast til den massive trækant. Butterfly udtrækkets tillægsplader kan fås både med Corian og i massiv træ

Bodpladens tykkels er 30 mm

Benafstand (200 cm bord): 129,5 cm
Benafstand (240 cm bord): 169,5 cm

 

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Mål

200 x 90 x 74 cm, 240 x 90 x 74 cm

Træsort

Ask Hvidolie, Ask Sæbe, Eg Olie, Eg Sæbe, Elm Olie, Valnød Olie

Ben/sokkel

Sort pulverlakeret, Sortbejdset træ

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/