GM 3600 Twist bord

kr. 24.731,00kr. 45.333,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
659 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 24.731 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 659 kr. Samlede kreditomk. 6.860 kr. Samlet tilbagebetaling 31.591 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,31%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 3600 Twist bord

GM 3600 Twist bord er fremstillet helt i massivt træ – hvor netop træets egenskaber bliver udnyttet til fulde. Spisebordet er produceret med avanceret CNC-teknologi der skaber bordpladens twistede hjørner. Stramme linjer og bløde hjørner viser, hvad massivt træ alene kan udtrykke. Bordet fås i flere træsorter og behandlinger. Bordet fås endvidere i længder fra 180 cm til 300 cm samt med tillægsplader.

GM 3600 Twist bordet: GM Design

Tillægsplader

GM 3600 Twist bord Tillægsplade, massiv 50 x 100 cm

  • Elm plank               DKK 3.636,-
  • Ask plank               DKK 3.462,-
  • Eg plank                 DKK 3.462,-
  • Valnød plank          DKK 4.150,-
  • Sortmalet MDF       DKK 2.176-

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk/