GM 3900 Edge bord oval corian

kr. 37.538,00kr. 39.723,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

Kontakt os for leveringstid.

 

Har du spørgsmål?   +45 74 42 30 00

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
941 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 37.538 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 941 kr. Samlede kreditomk. 7.629 kr. Samlet tilbagebetaling 45.167 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,79%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

GM 3900 Edge bord oval corian

GM 3900 Edge bord oval corian er en del af Edge serien og har en bordplade med Corian top. Derudover kan der tilvælges stålkappe til benene.

GM 3900 Edge spisebordet, er designet af Nissen & Gehl. Spisebordet er gennemtænkt ned til mindste detalje – hvad enten man snakker æstetik eller funktionalitet. Bordbenene er placeret inde under bordet, hvilket bidrager til, at stole ubesværet kan placeres hele vejen rundt. Spisebordets organiske bordplade fuldendes af en unik kantprofil, der på både skarp og elegant vis bidrager til bordets særpræg.

 

GM 3943 Ovalt bord 200 x 110 x 74 cm, m. udtræk til 2 plader.
Tillægsplade  45 x 110 cm

  • Ask m. hvid Corian top                          DKK 4.933,-
  • Eg m. hvid Corian top                            DKK 4.933,-
  • Elm  m. hvid Corian top                         DKK 5.152,-
  • Valnød m. hvid Corian top                     DKK 5.600,-
  • Sortmalet MDF   (50 x 160 cm)             DKK 2.301,-

Naver Collection

Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to møbelfabrikker har siden 1995 samarbejdet om at skabe en gennemført og homogen møbelkollektion. Et Brand der samtidigt er tidssvarende og respekterer et traditionelt snedkerhåndværk.

Gramrode Møbelfabrik har kærligheden til træet, der har været vigtige elementer i udviklingen af virksomheden. Det har samtidig været med til at give møbelfabrikken den helt specielle sjæl, der er så vigtig i forhold til håndværket.

Aksel Kjersgaards mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Naver Collection arbejder med passionerede designere med sans for detaljen og har i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. Læs mere om designerne her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed. Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ. Vi skal i dag være endnu mere bevidste om, at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk.

Kontakt Juhls Bolighus

Har du spørgsmål, så kontakt Juhls Bolighus på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller du kan sende os en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Vi har også en kontaktformular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om.

Træsort

Ask Hvidolie, Ask Olie, Ask Sæbe, Eg Hvidolie, Eg Olie, Eg Sæbe, Elm Olie, Valnød Olie

Bordplade

Corian top

Designer

Nissen & Gehl MDD.

Producent

Naver Collection https://navercollection.dk