Cappuccino Bord Ø80 cm – Kircodan

kr. 5.285,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Cafesæt bestående af 2 stk klapstole og et rundt bord i diameter 60 cm.

 

På lager

 

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
162 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.285 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 162 kr. Samlede kreditomk. 2.478 kr. Samlet tilbagebetaling 7.763 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,31%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Kircodan Cappuccino Bord

Kircodan Cappuccino Bord i ø80cm. Havebordet er designet af Arne Vodder, der tydeligvis har været inspireret at det maritime miljø på et smukt skibsdæk. Derfor har bordet et eksklusivt og naturligt udtryk. Cappuccino havebordet fylder ikke ret meget, og det er dermed ikke særlig pladskrævende når det skal opbevares.

Brug det fine Cappuccino bord på terrassen, i drivhuset eller sommerhuset. Uanset hvor du vælger at placere bordet, vil det med garanti skabe en hyggelig stemning i din have.

Materiale: Teak og rustfrit stål

Havebord i Teak af Kircodan

Højde: 73 cm

Diameter: 80 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Rustfrit stål
Sæde: Plantage teak

Mål Klapstol:
B: 35 cm
D: 54 cm
H: 84 cm
Siddehøjde: 44 cm

Mål Cappuccino bord:
Diameter: 60 cm
Højde: 73 cm