God pris

3236 Stol – Eg sæbe – Børge Mogensen

kr. 4.195,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

3236 Stol – Eg sæbe med sort polstret lædersæde tegnet af Børge Mogensen

3236 Stol er fremstillet i massiv sæbebehandlet eg. Sædet er polstret med sort læder. Stolen produceres af Fredericia Furniture

Børge Mogensens “folkestol” giver med dens generøse proportionerne fortræffelig siddekomfort.

Som en videreudvikling af den ikoniske J39 spisebordsstol skabte Børge Mogensen stolen 3236 i 1955. Stolen har et harmonisk og afbalanceret design, der afspejler Mogensens utrættelige passion for at skabe enkle og funktionelle møbler til hjemmet. Med 3236  stolen ønskede Mogensen at fremhæve de naturlige materialer og give dem maksimal opmærksomhed. Det gavmildt polstrede sæde giver 3236 et luksuriøst udtryk og indbyder til mange timers hygge omkring middagsbordet.

3236 stol er fremstillet af førsteklasses massivt egetræ, der patinerer smukt og holder i generationer.

Børge Mogensen

Børge Mogensen var møbelarkitekten, der satte kvalitetsmøbler til fornuftige priser ind i danske hjem som leder af FDB’s tegnestue i 1940’ere. Fra sin private tegnestue forsatte han med at skabe nogle af 1950’erne og 1960’ernes mest anerkendte klassikere. Hans livslange mission var at skabe enkle, praktiske møbler, der skulle være så tilpas beherskede, at de ikke dominerede menneskets frie livsudfoldelse. Han kritiserede de af hans kolleger, der jagtede modeluner, ignorerede brugsværdien eller gik på kompromis med den langsigtede holdbarhed. 

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af stole. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

Producent

Fredericia Furniture

Designer

Børge Mogensen

Materialer:
Stel: Eg sæbe
Sæde: Semianilin læder Select 301

Mål:
B: 53 cm.
D: 46,5 cm.
H: 75 cm.
Siddehøjde: 46 cm.