Flere varianter

BM2213 – Børge Mogensen – 3 personers sofa

Kontakt os for vejledning og variant

BM2213 sofa – fantastisk 3 personers sofa tegnet af Børge Mogensen i 1962 og produceret af Fredericia. Kontakt os for pris

Bestillingsvare
Leveringstid 6 – 8 uger

Ingen produkter set for nylig.

BM2213 – Børge Mogensen – 3 personers sofa

Bm2213 sofa er tegnet af Børge Mogensen

I 1962 designede Børge Mogensen  denne skønne sofa til sit private hjem i Gentofte. BM2213 sofaen udstråler kvalitet både i håndværket og i de materialer der er valgt. Den er utrolig velproportioneret og er derfor en sand fornøjelse både at sidde i eller at ligge i. Sofaens komfort samt den æstetiske enkelhed og de rene linjer har uden tvivl medvirket til at sofaen er blevet til en klassiker og et ikon. Børge Mogensens største ikon.

Sofaen fås også i en to-personers udgave, BM2212.

Sofaens stramme visuelle form kræver et udsøgt polsterarbejde og førsteklasses materialevalg. Med 2213 designede Mogensen en sofa, der ud over sine funktionelle og visuelle kvaliteter hviler på FREDERICIA’s over 100 år gamle polstertraditioner.

Børge Mogensen

Børge Mogensen var møbelarkitekten, der satte kvalitetsmøbler til fornuftige priser ind i danske hjem som leder af FDB’s tegnestue i 1940’ere. Fra sin private tegnestue forsatte han med at skabe nogle af 1950’erne og 1960’ernes mest anerkendte klassikere. Hans livslange mission var at skabe enkle, praktiske møbler, der skulle være så tilpas beherskede, at de ikke dominerede menneskets frie livsudfoldelse.
Når man siger Børge Mogensen, er man nødt til i samme åndedrag at sige Andreas Graversen. Designer og producent er altid afhængige af hinanden, men i de to herrers tilfælde var Andreas Graversens overtagelse af det daværende Fredericia Stolefabrik i 1955 startskuddet til et mere end fagligt samarbejde. Det udviklede sig til et stærkt venskab baseret på deres fælles ønske om at skabe rationelle møbler, der var bygget til holde i mange år – både æstetisk og fysisk.

Mål på BM2213 sofa

Længde: 221 cm
Højde: 80 cm
Dybde:  81 cm
Sidde højde: 43 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler fra Fredericia Furniture. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Ben: Ubehandlet, lakeret, sæbebehandlet, olieret eller sortlakeret eg samt som lakeret valnød
Polstring: Chrom- eller vegetabilsk garvet læder fra Fredericias læderkollektion

Mål:
B: 221 cm.
D: 81 cm.
H: 80 cm.
Siddehøjde: 43 cm.