God pris

AC2 stol – Andersen Furniture – ByKato

kr. 2.599,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

AC2 stol – Andersen Furniture – ByKato

AC2 stol er en spisebordsstol med stel i hvidpigmenteret egetræ med sort læder sæde. Designerstolen står eminent alene som kontorstol, eller til mindre eller større spiseborde hvor samtalen og komforten er i højsædet.

AC2 spisebordsstolen er lavet af Andersen Furniture i samarbejde med ByKATO 

Spisebordsstolen AC2 der produceres af Andersen har et rent og ærligt udtryk, der oser af stil og elegance. Nyd de fine detaljer og de smukt skårne linjer. AC2 stolen har høj siddekomfort og stolen er fremstillet af materialer i høj kvalitet.
Stolens ben er monteret med antiskrid- og støjabsorberende dupper, der er med til at afslutte stolen på en fuldendt, let og svævende måde, hvilket gør den eminent som spisebordsstol i kombination med både runde og kvadrate spiseborde.
Stolen har en let og elegant ramme med bløde, organiske former, der gør den behagelig at sidde i og æstetisk tiltalende i ethvert rum.

ByKATO

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet ByKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet. Samarbejdet har resulteret i den klassiske AC2 Spisebordsstol og flere andre. Designstudiet byKATO har samarbejdet med Andersen Furniture om at skabe AC2 stolen, som er et udtryk for moderne skandinavisk design.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

Materialer:
Sæde: Sort læder
Stel: Hvidpigmenteret eg

Mål:
B: 58 cm
D: 51,5 cm
H: 74 cm
Siddehøjde: 43,5 cm