Limited Edition

Poetsofaen – Jubilæumsudgave – House of Finn Juhl

kr. 80.000,00 inkl. moms

Delbetaling
2.004 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 2.004 kr. Samlede kreditomk. 16.176 kr. Samlet tilbagebetaling 96.176 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,75%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Poetsofaen – Jubilæumsudgave – House of Finn Juhl

Poetsofaen lanceres i limiteret 80 års jubilæumsudgave med flot nubucklæder og ruskind og med ben i Wengé

Finn Juhl viste Poetsofaen frem for første gang på Snedkerlaugs udstillingen i efteråret 1941. I forbindelse med sofaens 80års jubilæum, lanceres den i en eksklusiv udgave i kombineret nubucklæder og ruskind, med ben i træsorten Wengé.

Sofaen produceres i Danmark af House of Finn Juhl og er som altid er polstret i hånden.

Der produceres kun 80 unikke jubilæumsudgaver, der hver nummereres med elegant broderi under sofaen.
Jubilæumsudgaven kommer i farverne ‘Ivory’, ‘Gold’ og ‘Jade’. Jubilæumsudgaven er polstret med Duet en nubucklæder på forside samt hynde, imens bagsiden er polstret i ruskind. Kombinationen af de to lædertyper understreger sofaens organiske former og fremhæver de svungne linjer.

De to overflader på nubuck læderet supplerer hinanden og spiller smukt sammen tone-i-tone i de udvalgte jordtoner og neutrale pastelfarver imens sofaens ben i Wengé står i elegant, mørk kontrast hertil.

Læder

Lædertypen ‘Duet’ fra Sørensen Leather er en dobbeltsidet, slebet anilin narvlæder, der er fremstillet af omhyggeligt udvalgte europæiske råhuder.

Mens nubuck er kendt for sin matte effekt og bløde, nærmest fløjlsagtige overflade, har ruskindssiden en underspillet elegance og en karakteristisk struktur, der varierer alt efter hvilken retning fibrene lægger sig.
Begge overflader vil udvikle en patina over tid og blive glattere ved gentagne berøringer.

Bemærk, at hver hud er unik og at de viste billeder kun er vejledende. Der kan være forskel i farvenuance og struktur fra de viste billeder til det specifikke læder.

 

Finn Juhl

Finn Juhl bliver betragtet som Dansk Designs far og blev verdens berømt efter han designede  FN bygnings Formynderskabsrådets sal, der er en af de mest benyttede mødesale i FN-bygningen i New York

Mål på Poeten

Højde: 87 cm
Bredde: 136 cm
Dybde: 80 cm

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Læder

Gold, Jade

Materialer:
Ben: Wenge´
Polstring: Duet Nubuck

Mål:
B: 136 cm
D: 80 cm
H: 67 cm
Siddehøjde: 38 cm