God pris

By Lassen – Ingeborg inkl. skammel – Sheepskin Moonlight

kr. 25.995,00 inkl. moms

Delbetaling
687 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 25.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 687 kr. Samlede kreditomk. 6.936 kr. Samlet tilbagebetaling 32.931 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,81%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

By Lassen – Ingeborg inkl. skammel – Sheepskin Moonlight

By Lassen  – Ingeborg inkl. skammel er blevet sat i produktion af Bylassen igen og er ualmindelig dejlig polstret med Sheep Skin.

Ingeborg blev designet i 1940 af Flemming Lassen. Stolen blev designet af snedkermester Jakob Kjær, der producerede Flemming Lassens møbler til Snedkerlaugets årlige møbeludstilling.

Den charmerende lille stol er navngivet efter Flemming og Mogens Lassens mor, kunstneren Ingeborg Winding. Ingeborg er det perfekte match til den nye sofa, Vilhelm. Sofaen er døbt efter brødrenes far Hans Vilhelm Lassen, som var dekorativ kunstner. Det er en smuk genforening af Vilhelm og Ingeborg.

På trods af sin lille størrelse lyser Ingeborg ethvert rum op med sin charme og eksklusive stil. Ingeborg er smuk fra alle vinkler, og kan placeres hvor som helst i rummet uden at tage for meget plads.

NB: Drømmer du om en matchende fodskammel? Vi anbefaler at tilkøbe fodskamlen til Ingeborg sammen med lænestolen, da indfarvningen på by Lassen’s møbler i fåreskind kan variere. Fåreskind er et naturprodukt, hvor farve, struktur og længden af uldfiberne kan variere fra produkt til produkt. Vi anbefaler derfor at købe Ingeborg lænestolen og fodskamlen samlet for at undgå eventuelle forskelle.

 

Designer Flemming Lassen

Mål på Ingeborg og skammel

Stol:
Højde: 76 cm
Dybde: 81 cm
Bredde: 76 cm
Materiale: Sheepskin i farven Moonlight
Sædehøjde: 38 cm

Skammel
Højde: 40 cm
Dybde: 58 cm
Bredde: 56 cm

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Producent

by Lassen

Designer

Flemming Lassen

Materialer:
Betræk: Sheepskin i farven Moonlight.


Mål på stol:
Højde 76 cm
Dybde 81 cm
Bredde 76 cm

Mål på skammel:
Højde 40 cm
Dybde 58 cm
Bredde 56 cm