God pris

Den Trætte Mand inkl. skammel – Sheepskin Charcoal – Audo

kr. 48.995,00 inkl. moms

Delbetaling
1.241 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 48.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.241 kr. Samlede kreditomk. 10.572 kr. Samlet tilbagebetaling 59.567 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,39%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Den Trætte Mand inkl. skammel – Sheepskin Charcoal – Audo

Den Trætte Mand inkl. skammel  – by Lassen er designet af Flemming Lassen. Den Trætte Mand, til Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1935. lænestolen er karakteriseret ved sine organiske, bamsede former og dengang – ligesom nu – vækker den opsigt med sin svungne form og voluminøse armlæn. At sidde i stolen skulle med Flemming Lassens egne ord være ”så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen”. Familie mennesket Flemming Lassen værdsatte de nære relationer – Den Trætte Mand appellerer dermed med sit varme ydre til hjemlig hygge og socialisering i stearinlysets skær. Til stolen findes en matchende fodskammel.

Audo Copenhagen

Tidligere blev “Den Trætte Mand” produceret af by Lassen, et firma grundlagt af Flemming Lassens slægtninge, som fortsatte hans designarv. By Lassen har været kendt for deres dedikation til at bevare og videreføre Flemming Lassens ikoniske designs. Med tiden er produktionen af “Den Trætte Mand” blevet overtaget af Audo, som fortsætter med at ære og videreudvikle dette mesterlige møbel.

Designer Flemming Lassen

Mål:

Den Trætte Mand inkl. skammel

Stol:
Højde: 88 cm
Dybde: 97 cm
Bredde: 102 cm
Materiale: Sheepskin i farven Moonlight
Træsort: Natur eg
Sædehøjde: 38 cm

Skammel
Højde: 36 cm
Dybde: 55 cm
Bredde: 53 cm

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

Producent

by Lassen

Designer

Flemming Lassen

Materialer:
Betræk: Sheepskin i farven Moonlight.
Træsort: Natur eg


Mål på stol:
Højde 88 cm
Dybde 97 cm
Bredde 102 cm

Mål på skammel:
Højde 36 cm
Dybde 55 cm
Bredde 53 cm