God pris

CH25 Stol – Hans J. Wegner

kr. 15.950,00 inkl. moms

Delbetaling
543 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.950 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 543 kr. Samlede kreditomk. 3.585 kr. Samlet tilbagebetaling 19.535 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,56%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

CH25 Stol – Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn

CH25 stol fra Carl Hansen & søn er en let og klassisk lænestol, som gør sig lige godt i den moderne stue, som i vinterstuen eller i det åbne køkken.  CH25 er en smuk armstol designet af den danske møbeldesigner Hans J. Wegner i 1950.

Wegner Lænestolen CH25

Sæde og ryg er en historie i sig selv. Det er håndflettet i et særligt mønster, som kræver mere end 400 meter papirgarn – og det tager en uddannet fletter 8-10 timer at flette stolen. Papirgarnet fås i ubleget/natur eller i sort.

Møbelarkitekten Hans J. Wegner anses som en af de mest kreative og produktive danske møbeldesignere nogensinde. Han har modtaget stort set alle designanerkendelser. Wegner betragtes som ”Stolens mester” og er fader til mere end 500 stoledesign. Wegner  forstod at integrerer perfekt udførte samlinger med udsøgte former og  havde en dyb respekt for træ og træets karakter – og en vedvarende nysgerrighed omkring materialer.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et stort udvalg af stole. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Fast lav pris på CH25 Stol

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

Materialer:
Stel: Eg sæbe
Sæde: Naturflet papirgarn

Mål:
B: 71 cm
D: 73 cm
H: 73 cm