Udstillingsmodel

Sibast No 9 Spisebordstol – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 8.695,00.Current price is: kr. 6.086,00. inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant

Udstillingsmodel

2 stk. på lager

 

Bestillingsvare

Delbetaling
180 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.086 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 180 kr. Samlede kreditomk. 2.526 kr. Samlet tilbagebetaling 8.612 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,79%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Sibast No 9 Spisebordstol – Udstillingsmodel

Sibast No 9 Spisebordstol, Design Helge Sibast,

1953 var et produktivt år for den entreprenante møbelarkitekt og møbelsnedker Helge Sibast, der brugte året til at tegne tre af sine mest ikoniske designs – Sibast No 7, No 8 og No 9.

Sibast No 9 er en let og stilsikker spisestol med et svævende sæde og forben, der skråner let indad – en designmæssig detalje, som giver stolen et meget slankt og dynamisk udtryk når man ser den forfra. Fra siden kommer det omvendte Y-stel til syne og man bemærker det favnende kopstykke, der er med til at give stolen sin helt egen identitet.

Sibast No 9 er udført i højeste håndværksmæssige kvalitet, hvor der udelukkende er anvendt FSC® -certificeret træ fra bæredygtige skove.

 

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen

Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

Sibast No. 7 Lounge – Polstret

Designer: Anna & Ditlev Sibast
Designet i år: 2017 inspireret af Sibast No 7 fra 1953
Oprindelse: Made in Denmark
Materiale: Eg sæbe
Polstring: Læder Dunes Antrachite

 

Helge Sibast

Han har stået fadder til en række ikoniske stole, som i kraft af deres skulpturelle kvaliteter og høje håndværksmæssige standard, stadig er efterspurgte verden over og fortsat høster internationale priser og anerkendelse. Netop respekten for den danske håndværkstradition og det internationale udsyn var medvirkende til, at Helge Sibast i løbet af sin karriere blev en markant ambassadør for dansk møbeldesign. Den danske møbelarkitekt var således med til at cementere begrebet Danish Modern i både USA, Europa og Asien.

Læs mere om stolen her

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af stole. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
B: 52,5 cm
D: 71,5 cm
H: 73,5 cm
Siddehøjde: 45 cm