Udstillingsmodel

Seat pad Noel chair – Udstillingsmodel – Thorup Copenhagen

kr. 699,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Seat pad Noel chair – Udstillingsmodel – Thorup Copenhagen

Noel stolens elegante og strukturerede silhuet udstråler en balance af lethed og tyngde. Stolen drager dermed paralleller til de danske design klassikere. Kontrasten mellem de minimalistiske former og det detaljerede håndvævede sæde og ryg, giver stolen et tidløs – men stadig moderne udtryk.

Noel stolen er 100% dansk produceret og bliver håndlavet.

Thorup Copenhagen

Thorup Copenhagen blev dannet af den unge københavner Kasper Thorup i 2017. Thorup har en kandidatuddannelse inden for Møbeldesign fra Kunstakademiets Designskole og har for nyligt vundet omtale ved at vinde for det bedste stole design i programmet “Danmarks næste klassiker”.
Thorup Copenhagens tilgang til design er at skaber design med et minimalistisk udtryk. Thorup arbejder med stærke og naturlige materialer, og med et simpelt designsprog fokuserer han på at præsentere den rå kerne af materialet. 

Materiale:
Front: Anilin læder
Bagside: Lyst hør

Farve:
Sort
Cognac
Sand
Dark Grey

Mål:
H: 38,5 cm W: 40 cm D: 36 cm T: 2 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af stole . Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra mange andre møbelfabrikanter. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig omhttps://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Designer

Kasper Thorup

Producent

Thorup Copenhagen

Materialer:
Stel: Børstet stål
Sæde og ryg: Natur flagline