MK-30 Foldetaburet m. bakke – Getama

kr. 8.500,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

 

1 stk. på lager med grå bakke og skammel i eg ubehandlet med sort læder

Delbetaling
233 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.500 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 233 kr. Samlede kreditomk. 2.670 kr. Samlet tilbagebetaling 11.170 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,05%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

MK-30 Foldetaburet m. bakke – Getama

MK-30 Foldetaburet m. bakke – Getama

Foldetaburetten, som blev designet i 1960, er et supplement til Foldestolen. Foldetaburetten er fremstillet i egetræ og leveres polstret med sort læder.

Hver enkelt taburet er udstyret med en messingplade med navnene på såvel designeren som fabrikanten.

Når taburetten ikke er i brug, kanden ved hjælp af en læderstrop monteret på en af tværstængerne hænges op på en vægmonteret messingknage.
Knagen leveres sammen med taburetten.

MK-30 Foldetaburet

Bredde: 46,5 cm

Dybde: 37,5, cm

Højde: 46,5 cm

 

Getama

Igennem snart 60 år har GETAMA Danmark A/S fremstillet møbler, designet af den internationalt kendte danske designer Hans J. Wegner. Disse møbler kendetegnes ved deres fine design, høje kvalitet og holdbarhed og betragtes af mange som samleobjekter. GETAMA fremstiller også møbler fra designerne Nanna Ditzel, Bernt, 2R, O&M, N.J. Haugesen, J.O. Christensen m.fl.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler, lamper og brugskunst. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Eg ubehandlet
Bakke: grå laminat

Mål:
B: 46,5 cm
D: 37,5 cm
H: 46,5 cm