God pris

Opus – lav armstol – Nielaus

kr. 7.995,00 inkl. moms

Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.635 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Opus – lav armstol – Nielaus

Opus er tegnet af Møbelarkitekterne Søren Nissen & Ebbe Gehl og produceret af Nielaus, der ligger i Bramming. Nielaus har fokus på kvalitet og design, kombineret med de bedste danske håndværkstraditioner.

Ideen var at skabe et møbel, som kunne sættes sammen med mange forskellige stilarter og passe ind i både en klassisk og moderne indretning. Opus er præget af flotte linjer i et enkelt og funktionelt udseende, der altid vil være inspirerende. Opus har et design, der sikrer perfekt siddekomfort. Stolen er som skabt til at behage, og den er lavet til at holde.

Stolen kan fås i andet læder eller i stof, samt i flere forskellige træsorter. Kontrakt os hvis du ønsker en pris på stolen i en anden udgave.

Mål
Bredde: 66 cm
Dybde: 67 cm
Højde: 77 cm
Sædehøjde: 43 cm
Sædedybde: 50 cm

Materialer:
Stel: Eg sæbe
Sort læder: Arizona

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Kontakt os angående Opus

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74423000 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du kan også sende os en forespørgsel: Klik her

 

Materialer:
Stel: Eg sæbe
Læder: Sort Arizona

Mål:
B: 66 cm
D: 67 cm
H: 77 cm
Siddehøjde: 43 cm
Sædedybde: 50 cm