LE KLINT SWIRL 2 – Hvid

kr. 3.495,00kr. 9.995,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Le Klint Swirl 2 Pendel – 1312 – Hvid

Le klint Swirl 2 1312 har en elegant og moderne spiralformet skærm, der er skabt af transparente lameller. Denne unikke konstruktion giver lampen et let og luftigt udseende, samtidig med at den skaber fascinerende lys- og skyggemønstre i rummet. Spiralformen er inspireret af naturens egne former, såsom sneglehuse og galakser, hvilket giver lampen et organisk og dynamisk udtryk.

Swirl 2 1312 pendlen er alsidig og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den er perfekt som central belysning over spisebordet, i stuen, i entréen eller i et konferencelokale. Uanset hvor den placeres, vil Swirl 2 1312 tilføje et stilfuldt og moderne touch til rummet.

Materiale

Farve: hvid

Variant: small, medium, large
Højde: 23 cm / 45 cm / 70 cm
Dia: 18 cm /55 cm / 55 cm
Skærm: plast /akryl

Øivind Slaatto

Øivind Slaatto er uddannet fra Danmarks Designskole i 2008. Øivind Slaatto er meget inspireret af naturen, i specielt inspireret af sneglen – både hvad angår opbygningen af selve sneglehuset, men i ligeså høj grad det langsomme tempo. Derudover er han fascineret af Fibonacci’s talrække, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper.

LE KLINTer en moderne og veldrevet dansk virksomhed med et sortiment bestående af både klassiske og moderne belysningsprodukter, som bliver solgt over det meste af verden. LE KLINT har som en af de få danske designvirksomheder  valgt at fastholde sin produktion i Danmark med hoved-kontor og fabrik beliggende i Odense

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi Le Klint  lamper og andre udvalgte lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampeafdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

Materialer:
Skærm: Plast /akryl

Mål på small, medium, large:
Diameter: 18 cm /55 cm / 55 cm
H: 23 cm / 45 cm / 70 cm
Anbefalet lyskilde: 800 LM - E27