God pris

PH 5 Monokrom – Louis Poulsen

kr. 5.916,00 inkl. moms

Kontakt os eller besøg os i butikken i Sønderborg for vejledning og variant

PH 5 lampen er designet af den kendte danske designer Poul Henningsen fås i  monokrom farven hvid til god pris

 

På lager

Delbetaling
176 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.916 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 176 kr. Samlede kreditomk. 2.515 kr. Samlet tilbagebetaling 8.431 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,27%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 5 Monokrom – Louis Poulsen

PH 5 Monokrom – Louis Poulsen. Pendel er en ny udgave af den velkendte PH 5 pendel i tre nye monokrom farver.  Pendlen blev introduceret som en klassisk nyhed. Ingen kunne på dette tidspunkt vide, at PH 5 med tiden skulle blive et synonym på PH lampen. Uanset hvordan lampen installeres, og lige meget hvilken lyskilde man benytter, så er PH 5 fuldstændig blændfri. Armaturet blev døbt PH 5 på baggrund af hoved skærmens diameter på 50 cm. Poul Henningsen ønskede at forbedre lyskildens farve gengivende egenskaber i PH5. Derfor blev der indlagt små røde og blå skærme for at give et farvetilskud i den del af spektret, hvor øjet er mindst følsomt – nemlig rød og blå – og dermed svække lyset i det midterste område, – det gul-grønne – hvor øjet er mest følsomt.

PH 5  blev udviklet af Poul Henningsen (PH) i 1958

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

 

BLACK EDITION – PH 5 Pendel

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Matlakeret aluminium.
Dimension: Diameter 50 cm, højde 26,7 cm.
Ledningslængde: 3 m
Vægt: Maks.1,8 kg
Lyskilde:  75W E27

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Hvid eller sort matlakeret aluminium

Mål:
Ø: 50 cm
H: 26,7 cm
Ledningslængde: 3 m
Vægt: Maks. 1,8 kg
Lyskilde:  75W E27