PH 4/3 bordlampe – Louis Poulsen

kr. 7.925,00 inkl. moms

Delbetaling
221 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.925 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 221 kr. Samlede kreditomk. 2.636 kr. Samlet tilbagebetaling 10.561 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,91%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 4/3 bordlampe – Louis Poulsen

PH 4/3 bordlampe – Louis Poulsen er designet ud fra princippet om et reflekterende treskærmssystem, som sender størstedelen af lyset nedad. Skærmene er af metal og hvidlakerede, hvilket sikrer en diffus og komfortabel lysudsendelse.

Poul Henningsen designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Dette samarbejde varede helt til hans død i 1967. Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger med glødepæren som lyskilde. PH 4/3 bord er medlem af 3-skærms familien. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret omkring tusind forskellige modeller.

Poul Henningsen

Den enormt indflydelsesrige og modige designer, arkitekt, forfatter og kulturkritiker Poul Henningsen (1894-1967) har sat sit præg på mange områder inden for dansk tænkning og design, og arven efter ham er en integreret del af Louis Poulsens arbejde med at forme lys. Udgangspunktet for den måde, vi former vores design og lys på, kan spores tilbage til Poul Henningsens treskærmssystem fra 1926, som han opfandt for at reducere ubehagsblændingen og forbedre lyset i sine lamper.

PH 4/3 bordlampe – Louis Poulsen
Design: Poul Henningsen.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden PH lamper fra det danske firma Louis Poulsen et stort udvalg af lamper og møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk design og møbelkunst samt kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg af møbler og lamper. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også altid meget velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt din forespørgsel drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Skærme i hvidlakeret aluminium
Stel og fod: Højglansforkromet messing og stål
Ledningslængde: 2,9 m
Afbryder: På ledning
Ledningstype: Sort plast med stikprop

Mål:
B: 450 mm
H: 540 mm
L: 450 mm
Lyskilde:  100W E27