God pris

EJ 5 Corona – Skammel – Erik Jørgensen

kr. 13.353,00 inkl. moms

Delbetaling
467 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.353 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 467 kr. Samlede kreditomk. 3.430 kr. Samlet tilbagebetaling 16.783 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,65%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

EJ 5 Corona – Skammel – Erik Jørgensen

EJ 5 Corona – Skammel er designet af Poul M. Volther og produceres af Erik Jørgensen og fuldender Corona lænestolens komfort.

Da Poul M. Volther skabte EJ5 Corona i 1964 vakte stolen åbenlys begejstring. Corona var på en gang let, men med en skulpturel tyngde, der ikke var sådan at glemme. Denne kombination gjorde EJ5 Corona til fast inventar i et utal af film, modeserier og musikvideoer, og faktisk er EJ5 Corona nok Erik Jørgensens mest scenevante møbel til dato. Coronas succes skyldes bl.a. fusionen af teknisk kølighed og en omfavnende organisk form, der refererer direkte til den menneskelige anatomi med rygsøjle og ribben.

 

Produceres af Erik Jørgensen

Materiale: Formstøbt skum, fastpolstret med sort Cava læder, stel: matforkromet fjederstål

 

Kontakt os angående EJ 5 Corona

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af stole . Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Fredericia Furniture. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: matforkromet fjederstål
Læder: Fastpolstret med sort Cava læder,

Mål:
B: 49 cm
H: 47 cm