God pris

EJ5 Corona – Hvilestol – Erik Jørgensen

kr. 28.995,00kr. 31.995,00 inkl. moms

Delbetaling
753 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 28.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 753 kr. Samlede kreditomk. 7.116 kr. Samlet tilbagebetaling 36.111 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,80%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

EJ5 Corona – Lænestol – Erik Jørgensen

EJ5 Corona – Lænestol er designet af Poul M. Volther og produceres af Erik Jørgensen og Fredericia Furniture.

Da Poul M. Volther skabte EJ5 Corona i 1964 vakte stolen åbenlys begejstring. Corona var på en gang en let og elegant lænestol, men også en skulpturel stol, der ikke var sådan at glemme. Denne kombination har gjort Corona stolen til fast inventar i et utal af film, modeserier og musikvideoer. Faktisk er Corona stolen nok Erik Jørgensens mest scenevante møbel til dato. Coronas succes skyldes bl.a. fusionen af teknisk kølighed og en omfavnende organisk form, der refererer direkte til den menneskelige anatomi med rygsøjle og ribben.

Corona er en lektion i geometri. St6olen er designet med ellipseformede, polstrede sædepuder, der falder i størrelse. Det er en spændende tilgang, der udfordrer konventionelle siddepladser, og har resulteret i at  Corona stolen er blevet et designikon. Produceres af Erik Jørgensen og Fredericia Furniture.

Materiale – EJ5 Corona Stol

Lænestolen er lavet i formstøbt skum, fastpolstret med sort Cava læder, stel: mat forkromet fjederstål.

Poul M. Volther

Poul M. Volther var en vigtig forkæmper for skandinavisk funktionalisme. Selvom Volther var inspireret af Bauhaus-bevægelsens formålsdrevne tankegang, så var Poul M. Volther også ivrig efter at eksperimentere med nye metoder. Hans ufejlbarlige sans for detaljer og påskønnelse af materialernes egenskaber resulterede i enkle, stiliserede møbler med en subtil, men slående æstetik.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af stole og lænestole. Men kom ind i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Erik Jørgensen. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Kontakt os angående EJ5 Corona

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

Materialer:
Stel: matforkromet fjederstål
Læder: Fastpolstret med sort Cava læder eller Omni læder

Mål:
B: 88 cm
D: 82 cm
H: 97 cm
Siddehøjde: 42 cm