BL9 Pendel Ø60 krom/sort – Gubi – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 3.995,00.Current price is: kr. 2.399,00. inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

BL9 Pendel Ø60 krom/sort – Gubi – Udstillingsmodel

 

BL9 pendel Ø60 krom/sort er en af fire størrelser og lampen fås i mange forskellige finish. Lampen er produceret af Gubi og blev designet i 1930 af den Bauhaus påvirkede britiske designer Robert Dudley Best. Med sin store arv og nutidige udseende er BL9 pendlen et eftertragtet design over hele verden. Ved at sætte den enkle, men klassiske lampeskærm i fokus giver BL9 Pendant et fokuseret lys, der er perfekt egnet til køkken og spisestuer. Bestlite lampedesignet blev først brugt af Royal Air Force afdelinger på grund af dets store funktionalitet.

Lampen er en udstillingsmodel.

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder. Vi tager forbehold for småfejl ved varen

Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

BL9 Pendel Ø60 krom/sort

Bestlite lamperne er tegnet af Robert Dudley Best (1892-1984), der var stærkt påvirket af Bauhaus, som tog Europa med storm med sine strenge linjer og ren stil. I overensstemmelse med Bauhaus-principperne havde Dudley Best fjernet besætningen og detaljerne i traditionelle Best & Lloyd-produkter; mente, at belysning skulle være funktionel og praktisk såvel som elegant. Med dette i tankerne vendte han tilbage til Birmingham i 1930, fast besluttet på at sætte sit Bestlite-lampedesign i produktion.

Robert Dudley Best, en ivrig designentusiast ud over sin fremtrædende plads som ung industriist, tilbragte 1920’erne på at rejse rundt i Europa for at møde designere og fremme sin interesse for modernistisk bevægelse. Efter at have besøgt udstillingen af ​​moderne design i Paris i 1925, hvor mange af de udstillede designs blev påvirket af Le Corbusiers og Mies van der Rohes arbejde, tilmeldte han sig skolen for industrielt design i Düsseldorf og i Paris. Det var i denne periode, at Dudley Best lavede de første skitser af, hvad der ville blive det ikoniske Bestlite-design.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Designer

Robert Dudley Best

Producent

Gubi

Materialer:
Base: Blank krom
Skærm: Sort

Mål:
Diameter: 60 cm
Lampe Højde: 63 cm
Skærm højde: 49 cm