Udstillingsmodel

Swoon Lounge – Fredericia – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 24.600,00.Current price is: kr. 15.220,00. inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Swoon Lounge er en udstillingsmodel

 

På lager

Delbetaling
522 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.220 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 522 kr. Samlede kreditomk. 3.542 kr. Samlet tilbagebetaling 18.762 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,08%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Swoon Lounge – Fredericia – Udstillingsmodel

Swoon Lounge lænestol er designet af den danske designduo Space Copenhagen. Den er elegant og organisk. Sæde, ryg og armlæn udgør tilsammen en formfuldendt stoleskal ledsaget af hynder, som sikrer en blød og behagelig siddeoplevelse. Polsterarbejdet er fornemt og fremhæver stolens smukke former.
Swoon Lounge Petit lænestol er ikke bare en klassisk lænestol, men har også et moderne, skulpturel og imødekommende udtryk.

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på telefon 45 74 42 30 00 eller på mail til info@juhlsbolighus.dk

Space Copenhagen

Den danske designduo Space Copenhagen fra 2005 består af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou. De arbejder på tværs af forskellige discipliner – lige fra møbler og kunst til belysning og indretning af private hjem og hoteller samt restauranter i hele verdenen.
De beskriver deres tilgang som værende Poetisk Modernisme.
Deres ambition er at skabe nye løsninger ved at balancere modsætninger – klassisk og moderne, skulpturel og minimal, og lys og skygge. Deres inspiration bygger på at nysgerrighed er en fundamental menneskelig tilstand.

Mål på Swoon Lounge

B: 90 cm
D: 88,5 cm
H: 83,5 cm
Siddehøjde: 40 cm

Materiale

Stof: Fiord 171-191

Stel:
Eg sæbebehandlet

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/ 

Materialer:
Stel: Eg sæbebehandlet
Stof: Fiord 171-191

Mål:
B: 90 cm
D: 88,5 cm
H: 83,5 cm
Siddehøjde: 40 cm