VK-4 tæppe – NORDICMODERN – flere varianter

kr. 2.250,00kr. 11.950,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
Tæppet fås i flere størrelse fra 140 x 215 cm til 200 x 310 cm. Tæpperne er vævet i New Zealandsk uld.

 

Bestillingsvare
Leveringstid: Kontakt os for leveringstid

Ingen produkter set for nylig.

VK-4 tæppe – NORDICMODERN

VK-4-tæppet er et eksempel på et typisk mønster af Vibeke Klint fra 1980’erne og 1990’erne. Tæppet er baseret på fladvæveteknik. Tæppet er lavet af 100% New Zealand uld med skud i engelsk uld. Tæppet fås i blåt  mønster med en 3 cm synlig sort kant.

Hvert tæppe er håndvævet og derfor helt unikt. Vævet varierer lidt fra tæppe til tæppe, afhængigt af hvem, der har vævet det. Uldgarnet er håndfarvet, og derfor kan der forekomme svage farvevariationer på grund af arten af ​​uld og farvningsprocessen. Dette er alt sammen en del af tæppets karakter.

Farve: Blå

Mål ca.
60 x 130 cm
80 x 204 cm
140 x 200 cm
170 x 240 cm

 

Design Vibeke Klint

Vibeke Klint er en af 20. århundredes mest betydningsfulde danske væver og designer. Hendes arbejde, der inkluderer alt fra tæpper, tekstiler til hjemmet og tøj til interiørdesign og udsmykningsprojekter, undervisning og kommunikation, er en vigtig del af dansk design og dansk kulturarv.

NORDICMODERN

NORDICMODERN er et dansk brand, der blev grundlagt i 2018 af Nana Fenge og Peter Kampmann. NORDICMODERN står for design og godt håndværk. NORDICMODERN har udvalgte produkter med et unikt designudtryk, der er relevante for og supplerer både moderne og mere klassisk interiør; De har relanceret Vibeke Klints originale og ikoniske tæpper, som aldrig har været i produktion før. NORDICMODERN har i samarbejde med designerne valgt i tæt samarbejde med Klint-familien og de repræsenterer design og teknikker, der typisk bruges af Vibeke Klint.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af sofaer. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af møbler fra NORDICNMODERN. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
100% New Zealand uld med skud i engelsk uld
Farve: Blå

Mål ca.:
60 x 130 cm cm
80 x 204 cm
140 x 200 cm
170 x 240 cm