VK-8 tæppe – NORDICMODERN – flere varianter

kr. 10.620,00kr. 23.160,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Tæppet fås i flere størrelse fra 140 x 213 cm til 200 x 325 cm.

 

Bestillingsvare
Leveringstid: Kontakt os for leveringstid

Delbetaling
386 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.620 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 386 kr. Samlede kreditomk. 3.266 kr. Samlet tilbagebetaling 13.886 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,94%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

VK-8 tæppe – NORDICMODERN

VK-8 er et eksempel på Vibeke Klints geometriske design i ”El Grecco” mønster, og blev vist for første gang ved hendes udstilling på Den Permanente i København i 1982

Tæppet fås med mønster i de originale farver: Støvet oliven / Sort / Støvet rosa. Tæppet er i fladvæv, med kæde i ren hør og skud i NZ uld

Hvert tæppe er håndvævet og derfor helt unikt. Vævet varierer lidt fra tæppe til tæppe, afhængigt af hvem, der har vævet det. Uldgarnet er håndfarvet, og derfor kan der forekomme svage farvevariationer på grund af arten af ​​uld og farvningsprocessen. Dette er alt sammen en del af tæppets karakter.

Farve: Natur / Skifer / Orange

Mål ca.
140 x 213 cm
170 x 240 cm
200 x 325 cm

Alle tæpper har godt af at ligge på et underlag. Jo mindre tæppet er, desto vigtigere er det, at tæppet har et underlag. Det forlænger tæppets levetid, og fungerer som skridsikkerhed.

Design Vibeke Klint

Vibeke Klint er en af 20. århundredes mest betydningsfulde danske væver og designer. Hendes arbejde, der inkluderer alt fra tæpper, tekstiler til hjemmet og tøj til interiørdesign og udsmykningsprojekter, undervisning og kommunikation, er en vigtig del af dansk design og dansk kulturarv.

NORDICMODERN

NORDICMODERN er et dansk brand, der blev grundlagt i 2018 af Nana Fenge og Peter Kampmann. NORDICMODERN står for design og godt håndværk. NORDICMODERN har udvalgte produkter med et unikt designudtryk, der er relevante for og supplerer både moderne og mere klassisk interiør; De har relanceret Vibeke Klints originale og ikoniske tæpper, som aldrig har været i produktion før. NORDICMODERN har i samarbejde med designerne valgt i tæt samarbejde med Klint-familien og de repræsenterer design og teknikker, der typisk bruges af Vibeke Klint.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler, tæpper og lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af tæpper fra NORDICNMODERN. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Fladvæv, med kæde i ren hør og skud i NZ uld
Farve: Støvet oliven / Sort / Støvet rosa

Mål ca.:
140 x 213 cm
170 x 240 cm
200 x 325 cm