AJ Mini – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 6.175,00.Current price is: kr. 3.705,00. inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

AJ Mini Lys grå – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

AJ Mini – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

Arne Jacobsen (1902-1971). Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign. Arbejdede tæt sammen med det danske firma Louis Poulsen i 1950-60’erne, hvor en stor del af hans lamper blev skabt.

AJ Mini

C (Radisson Blu). Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte.

 

Design: Arne Jacobsen.
Materiale: Stål i sort. Fod i trykstøbt zink.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Farve: sort
Skærm: Stål

Mål:
D: 35 cm
H: 56 cm
Lyskilde: Maks. 60W E27