LC Shutters White – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 4.195,00.Current price is: kr. 2.936,00. inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

LC Shutters White – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

LC Shutters White er tegnet af Louise Campbell (1970) Industriel designer fra Danmarks Designskole (1995) for Louis Poulsen. Rangerer i toppen af danske designere i dag. Internationale udstillinger i både Italien, Japan og England. Modtaget en række priser bl.a. Finn Juhl Arkitekturprisen, den Danske Kunstfonds treårige arbejdslegat og endelig den prestigefyldte tyske designpris IF design Award Guld for lampen Campbell.

Design: Louise Campbell.

Louise Campbell har med LC Shutters tilstræbt at skabe en både komfortabel og atmosfæreskabende belysning i såvel private som offentlige sfærer. Udgangspunktet er en flad aluminiumsplade, der bearbejdes til den klokkeformede skærm. Skærmens mønster standses og præges til to vekselvirkende lag, mellem hvilke lyset slippes ud i et millimeter nøjagtigt mønster. Den 3 mm tykke skærm giver en meget robust lampe, hvilket gør den velegnet lige fra børneværelser til direktionsgange. Det blødgjorte lys giver en behagelig atmosfære i rummet. LC Shutters er smuk i både tændt og slukket tilstand.

LC Shutters White

Materiale: Skærm: Optrykt aluminium, standset og præget.
Ophæng: Pulverlakeret trykstøbt aluminium. Lyskilden er omgivet af en opaliseret diffuser, der sikrer, at armaturet er 100% blændfrit.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Farve: Hvid
Skærm: Optrykt aluminium, standset og præget.

Mål:
D: 44 cm
H: 30,1 cm
Lyskilde: Maks. 70W E27
Ledningslængde: 3 m