Sinus 330 Bordlampe – Piet Hein – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 8.995,00.Current price is: kr. 6.746,00. inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Lampen er en udstillingsmodel

 

Er på lager
• Levering
• Har du spørgsmål? +45 74 42 30 0

Delbetaling
194 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.746 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 194 kr. Samlede kreditomk. 2.565 kr. Samlet tilbagebetaling 9.311 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,16%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Sinus 330 Bordlampe – Piet Hein – Udstillingsmodel

Sinus 330 Bordlampe er tegnet af Piet Hein .

Lampen er en udstillingsmodel.

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder. Vi tager forbehold for småfejl ved varen. Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

Bordlampen er fremstillet i matteret hvidt opalglas, der er formet i den udfordrende slumpningsmetode. Sinus sikrer det perfekte lys, samtidig med at selve skærmen står som en nærmest svævende skulpturel form i rummet. En matematisk harmonisk form og rent lysteknisk genial.

Skærmen har matteret hvidt opalglas og lampens ben er af rustfri stål. Bordlampen er monteret med en 2,5 meter sort tekstilledning med afbryder/dæmper. Max 40 W G9

 

Da Piet Hein tegnede Sinuslampen i 1967 var målet at frembringe en lampe baseret på Sinuskurven. Piet Hein definerede dette mål både ud fra Sinuskurvens matematiske harmoniske form såvel som ud fra dens lystekniske ideelle egenskaber.
Piet Hein så Sinuskurven som et symbol på verdens mange forunderlige, levende former og skrev også en hyldest til denne i hans berømte grukform:
At den rette linie er ret –
ja det faldt den naturligvis let,
men for mig er det bare et minus.
Hver linie i verdensrummet
burde være så levende krummet
som kurven kaldt op efter Sinus.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi LE KLINT bordlamper og andre udvalgte lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampeafdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: opal glas
Stativ: rustfrit stål

Mål:
Diameter: 22 cm
H: 37,2 cm