God pris

BM1 – Børge Mogensen – Stol

kr. 6.075,00kr. 6.557,00 inkl. moms

Delbetaling
180 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.075 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 180 kr. Samlede kreditomk. 2.525 kr. Samlet tilbagebetaling 8.600 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,82%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

BM1 Stol – Børge Mogensen 

BM1 Stolen af Børge Mogensen i massiv egetræ med sæde af håndflettet naturfarvet papirkordel er produceret af Bernstorffsminde. Stolen er designet af Børge Mogensen i 1958 til at stå sammen med BM 202 Shakerbord

Bernstorffsminde Møbler BM1

Bernstorffsminde møbelfabrik kan føres tilbage til et landsnedkeri etableret i 1837, beliggende i et lille landsbyområde ved Korinth på Fyn. Bernstorffsminde blev overtaget af familien Sundberg i 1986. I dag kombinerer familien Sundberg deres faglige uddannelser og deres håndværksmæssige færdigheder med deres gode materialeforståelse. Sammen med gode designere, er det lykkedes,  at få skabt en velrenommeret møbelvirksomhed i samarbejde med dygtige snedkerhåndværkere.

Det er ledernes grundtanke, at deres føling med markedet og håndværket kombineret med designernes kreativitet er nøglen til populære designmøbler.
Nytænkning hos Bernstorffsminde har altid været forankret i et ufravigeligt krav til kun at anvende materialer, der opfylder de højeste krav til markedet.

Gennem de seneste årtier har virksomheden etableret en række langvarige samarbejdsrelationer til de bedste leverandører af træ, læder og stof. På den måde sikre vi leverancer af den bedste kvalitet i de færdige produkter, til glæde for vore kunder og for os.

Børge Mogensen BM1

Børge Mogensen fik svendebrev som møbelsnedker i 1934 i Ålborg. I årene 1936-38 gik han på Kunsthåndværkerskolen samtidig med Hans J. Wegner. Fra 1945-47 var Børge Mogensen ansat som assistent hos Professor Kaare Klint på møbelskolen.

Langt de fleste kender Børge Mogensen som møbeldesigneren, der i FDB-regi satte kvalitetsmøbler til fornuftige priser ind i de danske hjem og siden fortsatte med at skabe nogle af 1950erne og 1960ernes mest anerkendte klassikere. Og der er nok at vælge imellem, for Børge Mogensen var produktiv som få. Idéerne kom til ham på alle tider af døgnet og blev nedfældet på tændstikæsker, servietter, halvkrøllede kuverter, eller hvad der nu var ved hånden.  Børge Mogensens  produktion af hverdagsmøbler er så stor og bred, at den har fået betydning for alle dele af den danske befolkning. Bernstorffsminde A/S indgik i 2005 aftale med Børge Mogensen’s  enke Alice Mogensen om relancering af Shakerbordet og BM 1 stolen, som en samlet spisegruppe

Juhls Bolighus

I webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

u kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

Materialer:
Stel: Sæbebehandlet eg, sort lakeret eller røget eg
Sæde: Naturflet

Mål:
B: 51 cm
D: 44 cm
H: 78 cm
Siddehøjde: 46 cm