God pris

BM2229 Jagtstolen

kr. 33.995,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
863 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 33.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 863 kr. Samlede kreditomk. 7.416 kr. Samlet tilbagebetaling 41.411 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,50%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

BM2229 Jagtstolen

BM2229 Jagtstolen er produceret af Fredericia Furniture

Temaet på Snedkerlaugets Møbeludstilling anno 1950 var ”Jagthytten”. Det tema benyttede Børge Mogensen til at tegne et af sine mere særegne møbler. Som flere andre af hans klassikere blev idéen undfanget en sen nattetime i gode venners lag – i dette tilfælde på en tændstikæske.
Jagtstolen byder på stor siddekomfort, med sine afrundede armlæn samt sæde og ryg, der smyger sig efter kroppen. Trods sædets forkant, som svæver kun 30 cm over jorden, er stolen takket være armlænene nem at komme op fra.

Stellet er fremstillet i eg, mens sæde og ryg er i kernelæder med justerbare spænder. Et maskulint materialevalg Mogensen senere arbejdede videre med i blandt andet Den Spanske Stol, og som giver en helt særlig patina. Jagtstolen står som en skulptur, der kun bliver smukkere med tiden. Stolen kan fås i ubehandlet og sæbebehandlet eg.

Børge Mogensen

Er møbelarkitekten, der satte sig for at lave kvalitetsmøbler til fornuftige priser til danske hjem, da han var leder af FDB’s tegnestue i 1940′ere. Fra sin private tegnestue forsatte han med at skabe nogle af 1950′erne og 1960′ernes mest anerkendte møbelklassikere.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel i ubehandlet eg eller sæbebehandlet eg
Sæde i kernelæder natur

Mål:
B: 70,5 cm
D: 87 cm
H: 67 cm
Siddehøjde: 28 cm