God pris

Fly Skammel – Børstet stål – læder – Nielaus

kr. 4.495,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Mål:
Bredde: 46 cm
Dybde: 48 cm
Højde: 43 cm

På lager

Ingen produkter set for nylig.

Fly Skammel – Børstet stål, læder

Fly skammel hører til Fly Lænestol. En helt igennem fantastisk hvilestol. Stol og skammel forener elegance med siddekomfort.  Tanken bag Fly var netop at skabe en god siddekomfort i et morderne formsprog, og det kan man nu nyde i fulde drag. Et design, der perfekt understøtter et møbel med mange unikke detaljer. Fly stol er skabt til at behage og lg lavet til at holde.

Understel fås i børstet stål eller sort pulver lakeret

Fly Skammel og hvilestol er tegnet af Ditlev Karsten og produceret af Nielaus der ligger i Bramming. Nielaus har fokus på kvalitet og design, kombineret med de bedste danske håndværkstraditioner.

Ditlev Karsten

Uddannet på arkitektskolen i Aarhus med speciale i bygningskunst. Ditlev Karsten har siden 1984 drevet sin egen tegnestue i Odense.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Stel: Børstet stål
Læder: Sort Arizona

Mål:
B: 46 cm
D: 48 cm
H: 43 cm