God pris

Fly Stol – Børstet stål – læder – Nielaus

kr. 17.495,00kr. 21.990,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Sort pulverlakeret stel er Bestillingsvare 

 

På lager

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
589 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 17.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 589 kr. Samlede kreditomk. 3.678 kr. Samlet tilbagebetaling 21.173 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,62%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Fly Stol lænestol i børstet stål med læder – Nielaus

Fly stol er en lænestol med trinløs ryg funktion og regulerbar nakkedel. En helt igennem fantastisk hvilestol. Stolen forener elegance med siddekomfort.  Tanken bag Fly var netop at skabe en god siddekomfort i et morderne formsprog, og det kan man nu nyde i fulde drag. Et design, der perfekt understøtter et møbel med mange unikke detaljer. Fly stol er skabt til at behage og lg lavet til at holde.

Understel fås i børstet stål eller sort pulver lakeret

Fly hvilestol er tegnet af Ditlev Karsten og produceret af Nielaus der ligger i Bramming. Nielaus har fokus på kvalitet og design, kombineret med de bedste danske håndværkstraditioner.

Ditlev Karsten

Uddannet på arkitektskolen i Aarhus med speciale i bygningskunst. Ditlev Karsten har siden 1984 drevet sin egen tegnestue i Odense.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

Materialer:
Stel: Børstet stål
Læder: Sort Arizona

Mål:
B: 72 cm
Sædedybde: 55 cm
Dybde: 87 - 117 cm
Højde: 102 cm
Siddehøjde: 44 cm