Flere varianter
God pris

MH272 sofa – Mogens Hansen

kr. 19.526,00kr. 58.443,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Bestillingsvare
Kontakt os ang. leveringstid og farvevalg

Besøg vores Bolighus

Besøg 3.300 kvm bolighus og få vejledning

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
648 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 19.526 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 648 kr. Samlede kreditomk. 3.800 kr. Samlet tilbagebetaling 23.326 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,61%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

MH272 sofa – Mogens Hansen

MH272 sofa fra det danske firma Mogens Hansen, Mogens Hansen producerer kvalitets møbler af gode råvarer og efter stolte håndværkstraditioner.

Sofaen er en lettere og mere enkel sofa med tyndere armlæn, højere ben og lettere hynder. Alt er med til at give et stilrent udtryk.

MH272 fås nu også med en gennemgående siddehynde. Ønskes det kan den endvidere fås med knapper i samme farve som sofaen eller der kan vælges en kontrast farve til sofaen.

Mogens Hansen modulsystem er skabt en bred vifte af moduler, som på enkel og overskuelig vis gav mulighed for at sammensætte det helt rigtige møbel ud fra valg af armlæn, sofadele, vinkler og chaiselonger, alle naturligvis med mulighed for specialmål, så den helt rigtige løsning altid kunne findes. Med tilhørende puffer, nakkepøller, løse pyntepuder og runde pøller satte nu kun fantasien grænser for mulighederne.

Mogens Hansen

Mogens Hansen møbelfabrik blev grundlagt i 1961 og samtidig blev de stolte traditioner for kvalitetshåndværk, fleksibilitet og gode råvarer grundlagt. Det har siden da været grundstenen i møbelproduktionen fra Mogens Hansen møbelfabrik.
I dag produceres alle Mogens Hansens møbler i helt nye og moderne omgivelser på fabrikken i Hasselager – Det giver optimale betingelser for produktion og den fortsatte frugtbare udvikling af dansk møbelhåndværk. Alle møbler er 100% danskproduceret og er et resultatet af en stærk håndværkertradition og sans for design og akkuratesse.

Træben

  • Bøg: Ubehandlet, sæbe, lakeret eller bejdset som: kirsebær, lys maghogni, palisander, sort, teak og valnød.
  • Eg: Ubeh., lak, sæbebeh., natur olie, hvid olie, bejdset som røget eg eller sort.
  • Kirsebær: Ubehandlet, lakeret eller olie.
  • Valnød: Ubehandlet.

Metal ben

  • Firkantet: Børstet stål
  • Runde: Krom el. børstet stål
  • Kegle: Børstet stål
  • Spikes: Sort el. børstet stål.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

Materialer:
Stel: Valgfrit
Polstring: Handskeblødt Exclusive læder eller stof

Mål på MH276 sofaer:
2 pers. sofa : 146 cm
2½-pers. sofa : 180 cm
3 pers. sofa, 2 delt : 210 cm
4 pers. sofa, 2 delt : 240 cm
5 pers. hjørnesofa : 221×221 cm
6 pers. hjørnesofa : 221×285 cm