Flere varianter
God pris

MH321 sofa – Mogens Hansen

Kontakt os for vejledning og variant

Bestillingsvare
Kontakt os ang. leveringstid og farvevalg

Stort udvalg af Farver og materialer

Besøg vores Bolighus

Besøg 3.300 kvm bolighus og få vejledning

Ingen produkter set for nylig.

MH321 sofa – Mogens Hansen

MH321 sofa fra det danske firma Mogens Hansen, Mogens Hansen producerer kvalitets møbler af gode råvarer og efter stolte håndværkstraditioner.

MH321 var oprindeligt tænkt som sofa, en sofa med en for datiden ny personlighed. Tanken var at forene klassisk og tidløst design med den efterhånden stigende efterspørgsel efter en dybere og komfortabel sofa til tidens stuer, der afspejlede en mere uformel livsform. Med en god længde, kraftige puder og den ekstra dybde inviterede modellen til et mere afslappet brug uden at gå på kompromis med siddekomforten

Med modulsystemet er der skabt en bred vifte af moduler, som på enkel og overskuelig vis gav mulighed for at sammensætte det helt rigtige møbel ud fra valg af armtype, sofadele, vinkler og chaiselonger, alle naturligvis med mulighed for specialmål, så den helt rigtige løsning altid kunne findes. Med tilhørende puffer, nakkepøller, løse pyntepuder og runde pøller satte nu kun fantasien grænser for mulighederne.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Valgfrit
Polstring: Handskeblødt Exclusive læder eller stof

Mål på MH321 sofaer:
Højde: 75 cm
Dybde: 85 cm

Længde på MH321 sofaer
2-pers. sofa : 154 cm
2½-pers. sofa : 188 cm
3-pers. sofa, 2-delt : 218 cm
4-pers. sofa, 2-delt : 248 cmv Hjørne, 5-pers. sofa : 225 x 225 cm
Hjørne, 6-pers. sofa : 225 x 289 cm