God pris

PP68 – Eg sort – natur flet – Hans J. Wegner

kr. 6.995,00 inkl. moms

Delbetaling
200 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 2.580 kr. Samlet tilbagebetaling 9.575 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,62%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PP68 Stol – Sort eg – natur flet – Wegner armstol

PP68 Stol – Eg sort med flet sæde i natur papirgarn. PP68 – sort tegnede Wegner til PP Møbler i 1987 og stolen er den sidste egentlige spisestol fra Wegners hånd.

Den blev skabt til sidst i Wegners arbejdsliv og er derfor præget af et helt livs erfaringer med formgivning af stole. PP68 udtrykker på bedste vis Wegners ønske om at en stol skal være enkel, holdbar og være funktionel. Med denne stol formåede Wegner at skabe en stol med et stramt og æstetisk overbevisende udtryk og en udsøgt siddekomfort. Stolen er i eg, der er let at vedligeholde og egner sig til lange, hyggelige aftener omkring spisebordet. I modsætning til nogen af Wegners mere pladskrævende modeller er stolens korte armlæn formgivet således, at stolen kan skubbes delvist ind Stolen fås i 2 udgaver en PP58 der har polstret sæde og en PP68 er med flettet sæde, der fås enten i naturfarvet eller sort. Derudover har de to stole forskellig sarg opbygning.

PP Møbler

Et dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, der har en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Værkstedet er stadigvæk ejet af familien og drives i dag af anden og tredje generation snedkermestre i familien PP. Håndværkerne hos PP Møbler er innovative og grundige, og opfordres til at udforske håndværket og udvikle nye og mere præcise måder at forfine produktionsprocessen – altid med en kompromisløs respekt for materialet. Det meste af det træ PP Møbler bruger i møbelproduktionen kommer fra bæredygtige skove i Danmark og Tyskland.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

Materialer:
Stel: Eg sortlakeret
Sæde: Naturflet

Mål:
B: 58 cm
D: 47 cm
H: 70 cm
Siddehøjde: 40 cm