God pris

Saxo spisebordsstol – med læderhynde

kr. 4.895,00kr. 5.995,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Saxo spisebordsstol og Saxo armstol i sæbebehandlet eg. Saxo stolen har et hyndesæt i semianilinlæder i farven sort.

 

 

På lager 

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Saxo Spisbordsstol – Med læderhynde

Saxo spisebordsstol er en stilren møbel klassiker der er kendt og elsket af mange design entusiaster. Stolen har fået en ny siddehøjde på 46 cm. Hynde sæt bestående af sædehynde og ryg hynde i sort semianilinlæder i høj kvalitet.

Saxo stolen produceres af den danske møbelproducent Trekanten Hestbæk.  Den vestjyske møbelfabrik holder det danske snedkerhåndværk i hævd, og alle stole er derfor produceret og samlet af fagkyndige på egen fabrik i Danmark.

Saxo Spisebordsstol med eller uden armlæn

Saxo spisebordsstol med armlæn, eller uden armlæn? Stolen er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem Trekanten Hestbæk og en række talentfulde designere. De er kendt for deres høje håndværksmæssige standarder og innovative møbeldesign, har sammen med kvalitetsbevidste designere skabt Saxo stolen, som kombinerer funktionalitet og æstetik på en unik måde som går hånd i hånd med skandinavisk møbeldesign. Stolen fås med eller uden armlæn, du er derfor sikret optimal komfort omend du er til saxo stolen med armlæn eller uden.

Prøv saxo stolen i vores Møbelhus på Perlegade 37 i 6400 Sønderborg.

Design og Materialer

Materialer: Saxo spisebordsstol er fremstillet af kvalitetsmaterialer som massivt træ og slidstærkt polstermateriale. Den solide træramme sikrer holdbarhed, mens den komfortable polstring bidrager til en behagelig komfort og siddeoplevelse.

Juhls Bolighus 

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på vores mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

Materialer:
Stel: Sæbebehandlet eg
Sæde og ryg: Hyndesæt i semianilinlæder i farven sort

Mål spisestuestol:
B: 46 cm
D: 58 cm
H: 90 cm
Siddehøjde: 46 cm

Mål armstol:
B: 46 cm
D: 58 cm
H: 90 cm
Armlæn højde: 68,5 cm
Siddehøjde: 46 cm