Udstillingsmodel

Swoon Lounge Petit – Fredericia – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 19.578,00.Current price is: kr. 12.726,00. inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Swoon Lounge Petit er en udstillingsmodel

 

På lager

Delbetaling
448 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.726 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 448 kr. Samlede kreditomk. 3.392 kr. Samlet tilbagebetaling 16.118 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,28%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Swoon Lounge Petit – Fredericia – Udstillingsmodel

Swoon Lounge Petit – Fredericia – Udstillingsmodel lænestol er designet af den danske designduo Space Copenhagen. Den er elegant og organisk og er en mindre udgave af den klassiske lænestol Swoon Lounge. Sæde, ryg og armlæn udgør tilsammen en formfuldendt stoleskal ledsaget af hynder, som sikrer en blød og behagelig siddeoplevelse. Polsterarbejdet er fornemt og fremhæver stolens smukke former og giver stolen karakter.
Swoon Lounge Petit lænestol er ikke bare en klassisk lænestol, men har også et moderne, skulpturel og imødekommende udtryk.

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på telefon 45 74 42 30 00 eller på mail til info@juhlsbolighus.dk

Space Copenhagen

Den danske designduo Space Copenhagen fra 2005 består af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou. De arbejder på tværs af forskellige discipliner – lige fra møbler og kunst til belysning og indretning af private hjem og hoteller samt restauranter i hele verdenen.
De beskriver deres tilgang som værende Poetisk Modernisme.
Deres ambition er at skabe nye løsninger ved at balancere modsætninger – klassisk og moderne, skulpturel og minimal, og lys og skygge. Deres inspiration bygger på at nysgerrighed er en fundamental menneskelig tilstand.

Mål:

B: 74 cm
D: 76 cm
H: 85 cm
Siddehøjde: 40 cm

Materiale

Stof: Hallingdal 180

Stel:
Alu base med drej

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/ 

Materialer:
Stel: Alu base med drej
Stof: Hallingdal 180

Mål:
B: 74 cm
D: 76 cm
H: 85 cm
Siddehøjde: 40 cm