God pris

Patch Table HW2 Spisebord

kr. 24.995,00kr. 27.995,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant

Patch Table HW2 Spisebord fra &Tradition

 

Bestillingsvare
Leveringstid 3 – 5 uger

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
664 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 24.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 664 kr. Samlede kreditomk. 6.876 kr. Samlet tilbagebetaling 31.871 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,20%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Patch Table HW2 Spisebord

Patch Table HW2 Spisebord er designet af Hee Welling. HW2 spisebordet er udstyret med et butterflyudtræk som vi giver rig mulighed for at ekstra siddepladser. Spisebordet har et træstel som kan fås i forskellige varianter: olieret eg, røget olieret eller olieret valnød. Benene er dråbeformet og hjørnerne er afrundet – samt er metalsamlingen på stellet en smuk detalje og funktionel løsning på bordets stabilitet. Bordpladen er og de indbyggede tillægsplader er lamineret med Fenix Nano Laminat og den synlige kant er finér.

 

Materiale og sammensætninger:
Olieret eg med Beige Arizona 0748 Fenix Nano Laminat og messing
Røget olieret eg med Griogo Londra 0718 Fenix Nano Laminat og messing
Olieret valnød Cacao Orinoco 0749 Fenix Nano Laminat & messing

Mål:
B: 240cm(340cm)
D: 90cm
H: 75cm

Spisebordet fås også i en større udgave: H: 75cm W: 240cm(340cm), D: 100cm. Se mere her.

Hee Welling

Hee Welling er en prisvindende møbeldesigner, som har sine værker udstillet i museer mm. verden over. Hans møbler kan findes i diverse indretninger lige fra  operahuset i Oslo til Australiens parlament. Welling er opvokset på landet i Danmark, hvor han har lært at værdsætte udendørslivet, hvilket afspejles i hans minimalistiske stil.Han fokuserer især på rene linjer og enkle silhouetter. Welling arbejder med et bred vifte af materialer, især træ og metaller samt plastik.

 

Juhls Bolighus

Hos Juhls Bolighus tilbyder vi et pris koncept. Det betyder, at vi kan ind imellem kan tilbyde særdeles attraktive priser på udvalgte modeller. I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Patch HW2 stol et  udvalg af stole.

Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Olieret eg med Beige Arizona 0748 Fenix Nano Laminat og messing
Røget olieret eg med Griogo Londra 0718 Fenix Nano Laminat og messing
Olieret valnød Cacao Orinoco 0749 Fenix Nano Laminat & messing

Mål:
B: 240 cm (340 cm)
D: 90 cm
H: 75 cm