EJ220 sofa – Erik Jørgensen

Kontakt os for vejledning og variant

Kontakt os for pris

Bestillingsvare
Kontakt os for leveringstid

Mål:

OBS! Angiv venligst i bemærkningsfeltet, hvilken type ben der ønskes

Ingen produkter set for nylig.

EJ220 sofa – Erik Jørgensen

EJ220 fylder 50 år – En evig ung sofa.

EJ 220 sofaen blev begyndelsen på en ny skandinavisk stil og arketypen på en sofaklassiker. Vi tilbyder nu sofaen til en favorabel jubilæumspris i tre forskellige tekstiler og et lækkert anilin læder. Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

EJ220 Sofa

EJ 220 blev designet i 1970 af Erik Jørgensen, grundlægger af Erik Jørgensen Møbelfabrik. Erik ville skabe en sofa, der gjorde op med tidens traditionelle sofadesign og som fokusere på rette linjer og bløde puder.

Erik Ole Jørgensen havde flair for det taktile i såvel tekstiler som i møbler, og i 1940’erne arbejdede han i en årrække for den legendariske formgiver Kaare Klint. Erik Ole Jørgensens stil er enkel og funktionel og placerer ham mellem de bedste danske møbeldesignere i sin tid. Han har deltaget i udstillinger i hele verden og vundet flere priser for sine velovervejede møbler.

Erik Jørgensen har gennem mange år haft et samarbejde med dygtige underleverandører indenfor læder, koldskum, træ og stål. De fleste underleverandører til Erik Jørgensen er danske og er dermed medvirkende til at forankre produktionen lokalt. Den tætte dialog mellem fabrik og underleverandør sikrer ligeledes møblernes og EJ280 Sofa høje kvalitet.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Montana reoler et udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan også altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Ben fås i Børstet krom eller ubehandlet eg

Mål:
B: 48 cm.
D: 43 cm.
H: 77 cm.
Siddehøjde: 46,5 cm.

3 personers sofa EJ220-3 / EJ220-A (Lange rygpuder) B: 212 cm.
D: 86 cm.
H: 73 cm.
SH: 42 cm.
2,5 personers sofa EJ220-2L B: 185 cm.
H: 73 cm.
D: 86 cm.
SH: 42 cm.
2 personers sofa EJ220-2 B: 163 cm.
D: 86 cm.
H: 73 cm.
SH: 42 cm.