Siesta fodskammel – Classic

kr. 7.043,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
201 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.043 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 201 kr. Samlede kreditomk. 2.583 kr. Samlet tilbagebetaling 9.626 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,52%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Siesta fodskammel – Classic

Siesta fodskammel – Classic er ganske enkelt en harmonisk og klassisk stol, fri for unødvendige detaljer, men med komfort i fokus. Siesta Classic stolen  leveres i forskellige udførelser, og med høj eller lav ryg.

Stolen fås med eller uden armlæn, og har egen fodskammel som giver en betydelig komfort.

Siesta stol – Classic  er designet af Ingmar Relling i 1965 og er som navnet siger blevet en klassiker. Siesta stolen produceres af LK Hjelle der laver møbler med fokus på materiale valg og håndværksmæssig kvalitet. Helt siden starten i begyndelsen af 1940 har fabrikken mellem de stejle fjelde og trange fjorde produceret funktionelle og smukke møbler med stor lidenskab.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Læder: Hemsen anilin læder i farven sort
Træsort:  Eg mat lak eller eg sort

Mål:
B: 61 cm
D: 51 cm
H: 45 cm