Siesta stol – Classic høj – LK Hjelle

kr. 15.812,00kr. 19.164,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
539 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 15.812 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 539 kr. Samlede kreditomk. 3.577 kr. Samlet tilbagebetaling 19.389 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,66%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Siesta stol – Classic høj

Siesta stol – Classic er ganske enkelt en harmonisk og klassisk stol, fri for unødvendige detaljer, men med komfort i fokus. Siesta Classic lænestolen leveres i forskellige udførelser, og med høj eller lav ryg.

Stolen fås med eller uden armlæn, og har egen fodskammel som giver en betydelig komfort.

Siesta stol – Classic  er designet af Ingmar Relling i 1965 og er som navnet siger blevet en klassiker. Siesta stolen produceres af LK Hjelle der laver møbler med fokus på materiale valg og håndværksmæssig kvalitet. Helt siden starten i begyndelsen af 1940 har fabrikken mellem de stejle fjelde og trange fjorde produceret funktionelle og smukke møbler med stor lidenskab.

Materiale:

Læder: Hemsen i farven sort
Træsort: Eg mat lak eller Eg sort

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden siesta stole også et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

 

Materialer:
Læder: Hemsen i farven sort
Træsort:  Eg mat lak eller eg sort lak

Mål:
B: 64 cm uden armlæn
B: 72 cm med armlæn
D: 85 cm
H: 103 cm